Samenwerking

Het kind centraal

Door samen met ouders, leerkrachten en andere betrokkenen de krachten te bundelen, dragen wij eraan bij dat het kind meer plezier gaat beleven in de dagelijkse activiteiten en zich optimaal kan ontwikkelen. Binnen het ergotherapeutisch traject wordt met regelmaat contact gelegd met de leerkracht, intern begeleider of andere behandelaren om doelen af te stemmen en de voortgang van het traject te bewaken. Ouders zijn bij voorkeur bij de therapiesessies aanwezig, zodat zij de ontwikkelingen omtrent het kind delen en adviezen ontvangen.

Multidisciplinair

Wanneer een hulpvraag complex blijkt te zijn, kan er door de ergotherapeut gekeken worden of een andere discipline  aansluit bij de bredere hulpvraag. Dan is het mogelijk om gebruik te maken van de expertise binnen KIZOOM of bij een passende discipline bij u in de buurt. Voor meer informatie: www.kizoom.nl

Informatieavond

Op een aantal momenten in het jaar wordt er door Spelende Wijzer een informatieavond sensorische informatieverwerking georganiseerd met als doel om betrokkenen (denk aan opa-oma, oppas, begeleider of leerkracht)  te informeren over problemen die in gedrag of werkhouding te zien zijn. Indien u hier interesse in heeft, kunt u het contactformulier invullen.

Informeren scholen

Spelende Wijzer deelt graag haar kennis met leerkrachten. Op een studiedag komt Spelende Wijzer graag een workshop verzorgen. Binnen de onderwerpen sensorische informatieverwerking, kleutervaardigheden en fijne motoriek en schrijven in de klas behoort maatwerk tot de mogelijkheden. Laat een bericht achter op het contactformulier als u hier interesse in heeft.